Det subtila systemet

Självupplysning

Kundalini stiger

Det subtila systemetNär vi först börjar med Sahaja Yoga-meditation vaknar Kundalini inom oss och stiger upp genom mittenkanalen. På sin väg upp genom det subtila systemet balanserar Kundalini vår högra och vänstra kanal och börjar ge näring till de chakror som mest behöver det.

Vart och ett av de sju chakrorna har olika andliga kvalitéer som aldrig kan förstöras. När Kundalini-energin väcks kommer dessa fram spontant och manifesteras i våra liv.

 

Regelbunden meditation

Genom regelbunden meditation blir vi automatiskt mer dynamiska, kreativa, trygga och samtidigt ödmjuka, kärleksfulla och medkännande. Det är en process som börjar utvecklas spontant när Kundalini stiger upp och ger näring till våra chakror.

Detta kan göras efter att man har fått sin Självupplysning och genom regelbunden meditation med Sahaja Yoga-metoden. Meditationen utövas i många länder världen över och är alltid gratis.

Det är nu lätt att få självupplysning

Självupplysning har alltid varit det slutliga målet för religiösa och andliga traditioner över hela världen men var ytterst svår att uppnå tidigare. Nu är den tillgänglig för alla och kan uppnås utan ansträngning tack vare Sahaja Yoga, Shri Matajis gåva till mänskligheten.

”Självupplysning är det första mötet med Verkligheten. Vi har Modern inom oss, i våra hjärtan, och om hon uppväcks kommer hon att ta hand om oss. Hon kommer att ge oss allt nödvändigt beskydd. Och det kommer inte längre att finnas någonting att vara rädd för. Kundalini helar dig, hon fullkomnar dig, hon skänker dig allt som är välsignat. Hon tar dig bort från världsliga bekymmer”. - Shri Mataji Nirmala Devi